Cool Stuff

Actorul Shia LaBeouf și actrița Mia Goth vor deveni părinți

Cei doi au avut de-a lungul timpului o relație destul de agitată.

Actorul Shia LaBeouf și iubita sa Mia Goth vor deveni părinți. Veste i-a luat pe toți prin surprindere, având în vedere că relația celor doi a fost una cu multe suișuri și coborâșuri.

Shia și Mia s-au cunoscut pe platoul de filmare a producției „Nymphomaniac: Vol. II”, în 2012, și de atunci au format un cuplu timp de trei ani. În 2015 cei doi au trecut printr-o serie de certuri violente, deloc departe de ochii presei.

Cu toate acestea, în 2016 ei s-au căsătorit în Las Vegas, iar ceremonia a fost transmisă în direct, ca parte din proiectul artistic pe care Shia l-a susținut în acea perioadă.   

Inițial, ei au negat că s-ar fi căsătorit, dar mai apoi au recunoscut acest lucru. 


Doi ani mai târziu au anunțat că divorțează, dar e neclar dacă întregul proces a fost dus până la capăt.

Chiar și așa, în 2020 ei au fost surprinși din nou împreună și cu verighete pe degete. Însă, spre finalul anului, Shia a început să se întâlnească cu Margaret Qualley. De asemenea, tot în acea perioadă, fosta lui iubită FKA twigs l-a dat în judecată pe motiv că ar fi agresat-o sexual și că ar fi supus-o la un abuz în formă continuă.

Apoi, cântăreața Sia a ieșit public și l-a acuzat pe actor că ar fi un „mincinos patologic”, care a ademenit-o într-o relație adulteră.

LaBeouf a negat acuzațiile aduse de FKA twigs, dar a recunoscut că are nevoie de ajutor specializat și a susținut că se va interna într-o instituție specializată.

Vara trecută Shia și Mia au început să fie văzuți din nou împreună și au făcut chiar și o excursie la Disneyland. Spre sfârșitul anului 2021, au început deja să circule zvonuri că Mia ar fi însărcinată, iar acum acestea s-au adeverit, iar surse apropiate cuplului au confirmat că Shia este tatăl.

Goth are 28 de ani și este actriță și fotomodel, iar două dintre cele mai recente filme în care a jucat sunt „High Life” și „Suspiria”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.