Cool Stuff

Jennifer Lopez își promovează noul film într-o pereche de pantofi românești

Îți spunem și cât costă și de unde poți să-i cumperi.

Jennifer Lopez se află acum în plin proces de promovare pentru noul ei film, comedia romantică „Marry Me”, iar vedeta a știut întotdeauna cum să atragă privirile și să fie apreciată pentru felul în care arată și se îmbracă. 

Ţinutele sale vestimentare au fost de fiecare dată admirate de publicațiile de specialitate și nici de această dată nu a făcut excepție. Zilele trecute, ea a participat la un eveniment de promovare pentru comedia ce va avea premiera pe 11 februarie, și a surprins din nou prin felul în care s-a îmbrăcat.

Ce este și mai interesant este că de această dată ea a ales să poarte o pereche de pantofi românești


Este vorba despre brandul sibian HARDOT, care este foarte apreciat de mai multe vedete internaționale. De exemplu, în trecut pantofii HARDOT au mai fost purtați de Heidi Klum sau de Thalia, pentru a aminti doar două alte celebrități care-i preferă. 

Perechea purtată de Jennifer Lopez este modelul HARLOT și costă 650 de euro

HARDOT este un brand românesc de pantofi de lux, născut în 2014 din pasiunea pentru pantofi a designerului Dana Iuga şi din iniţiativa de afaceri a partenerului său Alina Popa.

„Prin crearea brandului Hardot ne-am dorit să încălcăm regulile din industria încălţămintei şi să facem femeia remarcabilă. Gândeşte-te la pantofii tăi HARDOT ca fiind punctul tău forte. De restul ne vom ocupa noi”, așa sună descrierea brandului HARDOT.  


Ținuta pe care Jennifer Lopez a purtat-o săptămâna trecută la New York, a atras și admirația celor de la publicația Harper's Bazaar din State. 

Aceștia au scris că vedeta a asortat pantofii HARDOT cu o haină semnată Dior, coafura Old Hollywood şi cerceii strălucitori cu diamante, ochelarii cat-eye, geantă Bvlgari.   


Tot cei de la Harper's Bazaar au remarcat în mod deosebit pantofii românești:

„Pantofii ei au furat spectacolul: o pereche de pantofi negri ascuţiţi cu bretele cu cataramă încrucişată şi o caracteristică proeminentă peek-a-boo care arăta o pedichiură nudă”, au menţionat cei de la Harper's Bazaar.   

Iată și trailerul pentru „Marry Me”:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.