Kiss Time Out

Bruce Willis scrie istorie cu 8 filme lansate în 2021, toate nominalizate la Zmeura de Aur

Ți le prezentăm pe toate, pentru că știm că în fiecare dintre noi se ascunde un mic fan Bruce Willis.

În ultimii ani Bruce Willis a jucat în extrem de multe filme, majoritatea destul de proaste, dar a avut și câteva reușite, cum ar fi „Glass” (2019) sau „Motherless Brooklyn” (2020). 

Însă, în 2021 a reușit performanța de a juca în nu mai puțin de 8 producții atât de slabe, încât i-au adus propria categorie la Zmeura de Aur 2022.  

Toate titlurile sunt filme de acțiune de categorie B, pentru că există un public foarte numeros care-și dorește să-l vadă pe Willis trăgând cu pistolul sau cu orice altă armă, pedepsindu-i pe băieții răi și ieșind învingător și plin de răni la finalul bătăliei.  

Iată așadar despre ce sunt cele 8 filme cu Bruce Willis nominalizate la Zmeura de Aur 2022.

Cel mai prost rol al lui Bruce Willis într-un film din 2021

Bruce Willis – „American Siege” (3,5 pe IMBD)

Un fost polițist din New York, care a devenit șerif într-un orășel din Georgia, trebuie să se confrunte cu o bandă de hoți care a luat ostatic un doctor cu o avere considerabilă. Șeriful este Willis, bineînțeles. 


Bruce Willis – „Apex” (3 pe IMDB)

Șase vânători de elită se înscriu într-o partidă de vânătoare pe o insulă pustie, în care trebuie să omoare un bărbat (Willis), dar ajung să devină prada acestuia.




Bruce Willis – „Cosmic Sin” (2,5 IMDB)

Șapte soldați necinstiți lansează o lovitură preventivă împotriva unei civilizații extraterestre recent descoperite, în speranța de a pune capăt unui război interstelar înainte de a începe. 




Bruce Willis – „Deadlock” (3,4 pe IMDB)

Un fost soldat, care acum lucrează la o centrală electrică din Georgia, se vede nevoit să lupte din nou, de această dată pentru a preveni un dezastru atunci când un grup de militari rebeli preiau controlul centralei și-i iau pe angajați ostatici.




Bruce Willis – „Fortress” (3,4 pe IMDB)

Un grup de criminali ce caută răzbunare îl forțează pe un fost polițist ieșit la pensie și pe fiul lui să intervină și să salveze ziua.




Bruce Willis – „Midnight in the Switchgrass” (4,4 pe IMDB)

Agenta FBI Rebecca Lombardi (Megan Fox) și un ofițer al poliției statale din Florida fac echipă pentru a întrerupe un șir de crime misterioase. Este și filmul în care Machine Gun Kelly și Megan Fox împart o scenă fierbinte și sângeroasă. 




Bruce Willis – „Out of Death” (3,2 pe IMDB)

O întreagă secție de poliție dintr-un orășel de la munte începe să aibă probleme când un martor amenință să le strice operațiunile și să expună corupția de aici. 




Bruce Willis – „Survive the Night” (4,1 pe IMDB)

Un doctor și familia lui sunt ținuți ostatici in propria casa de către un grup de infractori, atunci când un jaf se termina prost si au nevoie imediat de asistență medicală.



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.