Cool Stuff

Smiley și Gina Pistol, scene fierbinți într-un supermarket

Filmarea a fost făcută publică chiar de Smiley, pe pagina sa de Facebook.

O filmare cu Smiley și Gina Pistol sărutându-se pasional într-un supermarket, la raionul de apă minerală, a fost publicată de artist pe pagina sa de Facebook. 

Nu este vorba de ceva spontan sau de niște scene surprinse de vreun paparazzi, ci e un teasing pentru următorul episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață”, gândit de Smiley.

Proiectul este compus din cinci episoade, iar până acum a lansat „Locul sfințește omul”„Nu mai există dup-aia” și „Purtat de vânt”. Odată cu acest demers creativ, artistul a mărturisit că s-a dezmorțit complet și și-a adus aminte despre cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele.


Filmarea cu scenele pasionale dintre cei doi anunță cel de-al patrulea episod „Mi-aduc aminte”, care va avea premiera în această seară. 

De fapt, înainte de clipul în care apare sărutându-se cu Gina, Smiley a mai postat o scurtă recapitulare a episoadelor de până acum din „Mai mult de-o viață”, acolo anunțând și cel de-al patrulea capitol și numele pe care-l va purta:  „Mi-aduc aminte”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.