Kiss Time Out

„Marry Me”, filmul perfect de Valentine’s Day

O gură de aer proaspăt după pandemie.

O nouă comedie romantică va apărea pe marile noastre ecrane pe 11 februarie, intitulată Marry Me, având-o în rol principal pe nimeni alta decât Jennifer Lopez.

Tuturor ne era dor să o vedem într-un astfel de film, deoarece a trecut prea mult timp de când ne-a încântat cu rolurile sale din Monster-in-Law (2005), Jersey Girl (2004) sau Gigli (2003).


Povestea o are în centru pe supervedeta de muzică pop Kat Valdez (Lopez), logodită cu Bastian (Maluma), care află chiar înaintea concertului în care cei doi trebuiau să se căsătorească, doar că logodnicul nu i-a fost fidel și, împinsă de adrenalină, decide să ceară de soț în timpul spectacolului un străin din mulțime, Charlie Gilbert (Owen Wilson), un profesor de matematică proaspăt divorțat.

O decizie impulsivă care pare că nu va avea niciun viitor se transformă într-o poveste de dragoste între două persoane care, deşi au vieți total diferite, se completează perfect. 

În filmul produs de Lopez și de partenerul ei de producție Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers) îi veți revedea și pe John Bradley (Game of Thrones), Sarah Silverman (Don’t Look Up) și pe Utkarsh Ambudkar (Mulan).



Regina incontestabilă a comediilor romantice, Jennifer Lopez, afirmă că acest film este o gură de aer proaspăt după pandemie.

Ne-am gândit ce fel de film ar putea atrage publicul de pe canapele către cinematografe și... am făcut unul.” 

Marry Me este o combinație între elementele apreciate de toată lumea - muzică, romantism, comedie și emoție -, unul dintre acele filme care te fac să te simți bine... cine nu și-ar dori asta în această perioadă?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.