Cool Stuff

Jennifer Lopez a apărut în rochie de mireasă alături de Ben Affleck

Mai e un pic până la nunta dintre cei doi?

Bineînțeles, totul face parte din campania de promovare a comediei romantice „Marry Me”.

Jennifer Lopez a îmbrăcat o rochie de mireasă pentru a apărea pe covorul roșu, alături de Ben Affleck înainte de premiera din Los Angeles a noului ei film.

Cu toate acestea, având în vedere că cei doi sunt practic de nedespărțit de când s-au reîmpăcat, lumea se întreabă dacă nu cumva rochia de mireasă de pe covorul roșu nu este și un indiciu că cei doi urmează să se căsătorească. Mai ales că JLO și Ben au mai fost logodiți în urmă cu două decenii.

Rochia pe care a purtat-o face parte din colecția Love de la Giambattista Valli, aceasta fiind și prima colecție de rochii de mireasă făcută de această casă de modă. 


Povestea din film o are în centru pe supervedeta de muzică pop Kat Valdez (Lopez), logodită cu Bastian (Maluma), care află chiar înaintea concertului în care cei doi trebuiau să se căsătorească, doar că logodnicul nu i-a fost fidel și, împinsă de adrenalină, decide să ceară de soț în timpul spectacolului un străin din mulțime, Charlie Gilbert (Owen Wilson), un profesor de matematică proaspăt divorțat.

O decizie impulsivă care pare că nu va avea niciun viitor se transformă într-o poveste de dragoste între două persoane care, deşi au vieți total diferite, se completează perfect.

În filmul produs de Lopez și de partenerul ei de producție Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers) îi veți revedea și pe John Bradley (Game of Thrones), Sarah Silverman (Don’t Look Up) și pe Utkarsh Ambudkar (Mulan). 

Între timp, Ben Affleck a fost nominalizat la Zmeura de Aur 2022, pentru rolul din „The Last Duel”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.