Kiss Music News

Conflict public între Kanye West și Kim Kardashian - rapper-ul nu este de acord ca fiica lui să fie pe TikTok

Kanye West are sentimente mixte față de Kim Kardashian, fosta lui soție.

Inițial, după ce bruneta a intentat divorț în februarie 2021, ea a declarat că se înțeleg foarte bine, iar Ye este un tată minunat pentru cei patru copii ai lor. Apoi rapper-ul și-a lansat albumul Donda, unde Kim l-a ajutat la promovare, iar în cele din urmă, West a avut câteva discursuri publice în care a anunțat că o vrea înapoi în viața lui

Toate pare că au fost în van, mai ales că la câteva zile după toate aceste declarații de amor, artistul s-a afișat cu noua lui iubită, Julia Fox. Mai mult, recent, el a publicat pe contul său de Instagram o postare în care le-a spus fanilor cum nu este de acord ca fiica lor North (8 ani) să fie pe TikTok.


„Din moment ce ăsta este primul meu divorț, aș vrea să știu ce pot face în cazul în care fiica mea este pusă pe TikTok împotriva voinței mele”, a notat el în social media.

Kardashian nu a mai stat pasivă și i-a răspuns într-o serie de story-uri, pe contul ei de Instagram. „Atacurile constante ale lui Kanye la adresa mea, atât în interviuri, cât și în social media, sunt mult mai dăunătoare decât orice TikTok creat de North. Ca părinte principal al copiilor noștri, fac tot ceea ce pot pentru a o proteja pe fiica noastră, în timp ce o las să-și exprime creativitatea, în mediul pe care și-l alege, sub supravegherea unui adult - îi aduce foarte mare fericire. Divorțul este destul de dificil pentru copiii noștri, iar obsesia lui Kanye de a încerca să controleze și să manipuleze situația atât de negativ și public provoacă și mai multă durere”, a notat vedeta.


North West are un cont de TikTok împreună cu mama ei, unde conținutul pe care-l face este atent monitorizat.

Cele notate de Kim pe story nu s-au oprit aici, iar vedeta a continuat: „De la început, tot ce mi-am dorit a fost o relație sănătoasă, în care să ne susținem reciproc, pentru că asta este cel mai bine pentru copii și sunt foarte tristă pentru că Kanye face acest lucru imposibil la fiecare pas. Îmi doresc să rezolv privat tot ceea ce ține de copiii noștri și poate va reuși să răspundă celui de-al treilea avocat pe care l-a avut în ultimul an, pentru a rezolva această problemă amiabil.”


Kim și Kanye s-au căsătorit în 2014, iar North este cea mai mare dintre copiii lor. În prezent, Kanye a șters toate postările în care îi aducea acuzații fostei sale partenere.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.