Kiss Music News

Kanye West și-a dus relația la un alt nivel: sărut pasional cu noua lui iubită la Paris, în public

Kanye West și noua lui iubită, Julia Fox, și-au dus relația la un alt nivel - sunt extrem de pasionali în public.

Rapper-ul în vârstă de 44 de ani și actrița de 31 de ani, cunoscută pentru rolul din filmul „Uncut Gems”, s-au sărutat pasional la Paris, iar fotografa Danielle Levitt i-a imortalizat, iar apoi a postat imaginea pe contul ei de Instagram.

Toți erau la o cină din cadrul Paris Fashion Week, alături de alte nume sonore din industrie, precum Dave Chappelle, Pusha T sau Mos Def. West și Fox au apărut pentru prima oară pe covorul roșu împreună, atunci când au participat la show-ul Kenzo 2022. Artistul este cel care s-a ocupat de stilul iubitei sale și a avut grijă să aibă outfit-uri matchy; mai mult, el este și cel care a machiat-o.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în decembrie, la o petrecere de Anul Nou în Miami, Florida. De atunci și până acum nu și-au ascuns întâlnirile, nici pictorialele pe care le-au făcut împreună. Așa cum era de așteptat, Fox a trecut printr-o transformare totală de stil.


„La câteva zile după ce l-am cunoscut, toate lucrurile mele erau în cutii, gata să fie date. A fost terapeutic. Nu mi-am împachetat toate hainele vechi, ci și fosta mea viață. Am făcut alegerea conștientă de a pune totul în cutie. Am lăsat trecutul în spate”, a declarat actrița într-un interviu acordat celor de la Interview.

Întreaga lor poveste de iubire este privită cu scepticism de fani, deoarece, fix înainte să fie împreună, Kanye a făcut mai multe declarații publice despre cum și-o dorește pe fosta lui soție, Kim Kardashian, înapoi. Ea a intentat divorț în 2021, iar împreună au patru copii. Să fie doar marketing la mijloc?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.