Kiss Music News

Smiley a lansat videoclipul „Mi-aduc aminte”, cu scene fierbinți alături de Gina Pistol: „Am fost dublați de cascadori”

Clipul reprezintă cel de-al patrulea episod din serialul muzical al lui Smiley.

În noul videoclip, Smiley apare în câteva scene fierbinți alături de Gina Pistol, ele au fost folosite și ca teaser pentru clip și au stârnit multe reacții în rândul fanilor săi. 

Dacă primele trei episoade din serialul muzical „Mai mult de-o viață,  („Locul sfințește omul”,  „Nu mai există dup-aia” și „Purtat de vânt”) spun povestea copilăriei, a adolescenței și a drumului spre succes, „Mi-aduc aminte”  este despre dragoste și pasiune, dar și despre trădarea care te poate bântui o viață.

„Unele iubiri se vor de la început pentru totdeauna, oricât te-ai abate de la drumul drept, din ambiții, greșeli, dureri, gelozii, derive, etape diverse, ele revin din când în când și luptă să rămână până la sfârșit. „Mi-aduc aminte„ este glasul destinului care plantează iubirea în suflet încă din copilărie și nu o mai lasă smulsă de nimeni și de nimic”, a declarat Smiley despre noul clip.

De asemenea, din cauza reacțiilor, multe deplasate, pe care Smiley le-a primit la teaser-ul de pe Facebook, el a ținut să-și anunțe noul clip pe platforma de socializare și printr-o postare cu ceva ironii. 

„Ce ați văzut în ultima mea postare nu este real, nu am făcut niciodată asta... iar pentru clipul de mai jos, eu și Gina, am fost dublați de cascadori profesionisti. Vă rugăm nu repetați asta acasă!”, a scris Smiley pe Facebook.

Iată cum arată noul clip Smiley, „Mi-aduc aminte”: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.