Kiss Music News

Billie Eilish a fost implicată într-un scandal public fără voia ei, pentru că a ajutat un fan în timpul unui show

Billie Eilish a ajuns să fie implicată într-un scandal public, fără să aibă vreo intenție în sensul ăsta.

Totul a pornit de la „agitatorul șef din showbiz”, Kanye West. Rapperul, Travis Scott și Billie Eilish fac parte din lineup-ul festivalului Coachella, dar situația poate să arate diferit, după cum susține Ye. Totul a pornit de la un gest uman și foarte frumos pe care Billie l-a făcut în timpul unui concert de-ale sale din Atlanta. 

Artista l-a ajutat pe un fan cu un inhalator, deoarece acesta avea o urgență medicală. După ce i-a direcționat pe medici către persoana în cauză, Eilish a spus ceva ce mulți au interpretat ca fiind o aluzie legată de tragedia din cadrul festivalului Astroworld, unde Travis Scott a fost headliner. „Aștept ca oamenii să fie OK, înainte să încep să cânt din nou”, a zis cântăreața.

În cazul în care nu-ți mai aduci aminte ce s-a întâmplat, află că în noiembrie 2021, în timpul concertului susținut de Travis, 10 oameni au murit, deoarece au alergat spre scenă și s-au împins unii în alții din cauza îngrămădelii. Scott și-a continuat show-ul, ba chiar l-a chemat și pe Drake alături de el. La final, după ce tragedia a avut loc, ambii artiști au susținut că habar nu au avut de cele întâmplate în public, deoarece nimeni nu le-a spus.


În prezent, în urma declarației artistei, Kanye s-a simțit profund ofensat de vorbele ei, chiar dacă Billie nu i-a pronunțat numele lui Travis Scott.

„Haide, Billie, te iubim, dar te rog să-i cer scuze lui Trav, cât și familiilor celor care și-au pierdut viața. Nimeni nu a vrut ca asta să se întâmple. Trav nu a avut nicio idee despre ceea ce s-a întâmplat în public, cât timp era pe scenă, și a fost extrem de rănit de tot ceea ce s-a petrecut acolo. Și, da, Trav va fi cu mine la Coachella, dar acum am nevoie ca Billie să-și ceară scuze, înainte ca eu să urc pe scenă”, a notat Yeezy pe contul lui de Instagram.

Billie nu a ezitat să răspundă printr-un comentariu: „Efectiv, nu am zis nimic despre Travis. Pur și simplu am ajutat un fan.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.