Cool Stuff

Cum se motivează Dwayne „The Rock” Johnson să meargă la sală în fiecare zi

Regulile pe care le urmează când merge la sală, le aplică și în viața de zi cu zi.

Este unul dintre cei mai căutați și bine plătiți actori de la Hollywood, om de afaceri, om cu familie și un tată devotat, așa că te-ai aștepta ca Dwayne „The Rock” Johnson să mai sară peste un antrenament la sală.

Însă, într-un nou clip (o reclamă pentru un brand de haine sport) The Rock explică cum face și ce îl motivează să meargă zilnic la sală.

„Nu încarc barele astea doar cu discuri de metal. Pun totul pe ele. Anxietățile mele, fricile, speranțele, visurile și responsabilitățile mele ca tată, soț, om de afaceri și, după unii, lider.” 

El mai spune că în sala de forță e ca și în viață, sau invers. Atunci când tragi de fiare nu trebuie să faci un spectacol din asta, ci important este să fii consecvent și să respecți micile promisiuni pe care ți le faci, alea pe care ai putea să le încalci, pentru că nimeni nu știe de ele în afară de tine. Tot el mai spune că vei vedea cu adevărat progresul pe care-l cauți abia atunci când vei reuși să învingi vocea din interiorul tău care-ți spune să renunți când dai de greu. 

Într-o postare pe Instagram, el mai scrie și că filosofia sa, care l-a ajutat și la sală, dar și în viață, este aceea că nu mai gândește în termeni de „trebuie să fac asta sau aia”, ci „am ocazia să fac asta sau aia”

De exemplu, nu „trebuie să fiu cel care trage cel mai tare din sală”, ci „am ocazia să fiu cel care trage cel mai tare din sală”

Dacă nici Dwayne „The Rock” Johnson nu este o inspirație pentru cei care sunt pasionați de sală și fitness (sau viață), atunci nu știm cine ar putea fi: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.