Cool Stuff

Vezi clipul viral cu Dwayne „The Rock” Johnson și farsa pe care i-a făcut-o fetița lui

Un clip amuzant care a strâns peste 4,5 milioane de vizualizări.

Dwayne „The Rock” Johnson este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, iar acest lucru se datorează mai ales energiei pozitive și faptului care are un simț al umorului dezvoltat, nu doar un corp de invidiat.

De curând, el a postat pe Instagram o filmare cu el și cu fetița lui care-i face o farsă. Aceasta a devenit rapid virală, strângând peste 4,5 milioane de vizualizări.

Dwayne are 3 fete: Simone (din prima căsnicie, cu Dany Garcia), Jasmine și Tiana (din actuala căsnicie, cu Lauren Hashian). 

Fetița din clip este Jasmine, în vârstă de 6 ani.   


De amintit și că Dwayne „The Rock” Johnson este unul dintre cei mai bine plătiți actori, unul dintre cei mai de succes luptători din WWE, are și un brand de succes de tequila, iar de curând s-a apucat și de muzică.

Mă rog, deocamdată e vorba doar de o colaborare pe piesa rapperului Tech N9ne, „Face Off”, unde are o mică strofă spre sfârșit, dar bucata lui rap nu e deloc rea și n-ar fi exclus ca pe viitor să îl mai auzim și pe alte colaborări sau chiar cu niște materiale proprii.

Johnson a fost curtat de artiști hip hop celebri de-a lungul anilor, dar abia cu Tech N9ne s-a materializat o colaborare în toată regula. Actorul este un mare fan al rapperului, iar pe contul său de Instagram are mai multe postări cu muzica artistului. Cei doi s-au întâlnit în persoană pe platoul de filmare pentru serialul HBO „Ballers”, înainte de pandemie.

Dwayne și-a compus singur versurile de pe piesa „Face Off” și, așa cum și le descrie singur, sunt despre „motivație, putere și a fi mereu dornic de mai mult”.

Dă-i play și vezi cum ți se pare rapperul Dwayne „The Rock” Johnson:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.