Kiss Time Out

A apărut primul trailer pentru super serialul „Lord Of The Rings: The Rings Of Power”

Este cel mai scump serial din toate timpurile, iar treaba asta se poate vedea și din primul trailer.

Primul trailer pentru mult așteptatul serial „The Lord Of The Rings: Rings Of Power” a avut premiera duminică, în timpul pauzei de la Super Bowl, și a devenit rapid viral pe YouTube. El a strâns aproape 5 milioane de vizualizări în doar câteva ore. 

Este prima dată când fanii au ocazia să vadă cum va arăta cel mai scump serial făcut vreodată și n-au fost deloc dezamăgiți.  Pentru „Rings of Power”, Amazon a plătit 250 de milioane de dolari. Costurile pentru producție ar fi ajuns în momentul de față la 1 miliard de dolari, iar serialul va avea cel puțin 5 sezoane.

„În serialul The Rings of Power se unesc toate poveștile din al Doilea Ev al Pământurilor de Mijloc: cum au fost create inelele, cum a ajuns la putere lordul întunecat Sauron, povestea lui Númenor, un ținut legendar, și a ultimei alianțe dintre oameni și elfi”, au povestit creatorii serialului, JD Payne și Patrick McKay.

Acțiunea va avea loc cu 1000 de ani înainte de aventurile din „The Hobbit” și „Lord of The Rings”. Primul sezon a fost filmat în Noua Zeelandă, iar cel de-al doilea va fi filmat în Marea Britanie. 

Serialul va avea premiera pe 2 septembrie, 2022. Iată primul trailer pentru „The Lord Of The Rings: Rings Of Power”:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.