Kiss Music News

Poate cel mai cool trailer realizat până acum pentru un Super Bowl: show-ul din 2022 se anunță a fi LEGENDAR!

Super Bowl LVI Halftime Show va avea loc pe 13 februarie, iar ediția din acest an reunește zeii rap-ului contemporan, așa cum anunță criticii internaționali.

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige și Kendrick Lamar vor urca pe scena stadionului SoFi din Inglewood, California, în ceea ce se anunță a fi un spectacol memorabil. 

Trailer-ul show-ului (primul de aproape patru minute din istoria evenimentului), intitulat „The Call”, ne introduce în atmosferă, iar așteptările ne sunt ridicate la maximum, așa că abia așteptăm concertul live. 


Video-ul a fost regizat de F. Gary Gray, cel care a realizat și filmul „Straight Outta Compton”, iar în imagini putem să-i vedem pe cei cinci artiști în contexte diferite, în timp ce au pe fundal cele mai cunoscute piese ale lor. Întreaga atmosferă ne arată de fapt cum muzicienii au rămas parte importantă din cultura pop, chiar dacă industria s-a schimbat.

„Mai avem doar câteva săptămâni până la cea mai așteptată ediție Super Bowl realizată vreodată, așa că ne-am propus să-i aducem pe fani mai aproape de magia event-ului, deoarece în mod cert va fi un moment colosal din istoria culturii pop”, a declarat Todd Kaplan, șeful de marketing al Pepsi. 

Clipul ne arată cum fiecare artist în parte primește un telefon de la Dre (cel care le-a influențat cariera), totul pe un fundal cu piese de șah și lumini. O nebunie totală! Eminem apare fața în față cu personajul lui Slim Shady, în timp ce cântă „Rap God”, iar apoi acțiunea se mută la Snoop care conduce pe melodia „The Next Episode”. 



Blige este la o ședință foto în timp ce primește apelul, având în background „Family Affair”, iar Lamar apare în timp ce încearcă să scrie versuri și tot aruncă foile (o aluzie la faptul că nu mai scoate albumul nou?), în timp ce putem auzim melodia „Humble.”




Dre apare pe o plajă, unde marea se transformă într-un pian care cântă „California Love”, iar în cele din urmă toți se reunesc în fața stadionului unde va avea loc Super Bowl-ul. Deja nu mai avem răbdare până la momentul live-ului! Ție cum ți se pare clipul?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.