Kiss Time Out

Fanii Selly și 5Gang au un motiv de bucurie: filmul „Tabăra” va ajunge pe Netflix

Ultimul proiect al trupei 5Gang, filmul „Tabăra”, ajunge pe Netflix.

Paginademedia.ro informează că producția lui Selly va fi disponibilă pe platforma de streaming, începând cu 15 martie.

Filmul regizat de Vali Dobrogeanu are nota 2.5 pe IMDB, dar asta nu i-a împiedicat pe adolescenți și pe copii să meargă să-l vadă. 65 de mii de oameni au mers la cinematograf, în weekend-ul lansării, mai mulți decât au fost la Matrix sau noul Spider-Man.

Nu este prima oară când influencerul „dă lovitura” cu o producție: în 2019, 5GANG: Un altfel de Crăciun, regizat de Matei Dima (BRomania), a devenit cea mai populară comedie românească din 1995 încoace.

„Tabară” adună la un loc mulți influenceri, printre care BRomania (care e şi producător), Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu, Nadd Hu, Costi Max (golanul Carafă din filmul trecut) și Cezara Cristescu la Smaranda Știrbu, iubita lui Selly din viața reală. 


Acțiunea filmului are loc într-o tabără specială, unde tinerii au fost trimiși de părinți pentru a scăpa de dependența de tehnologie. Aici se întâmplă tot felul de lucruri ciudate și absurde, după cum vei afla și singur, dacă alegi să vizionezi pelicula de pe canapeaua propriei tale case.

Povestea vrea să aibă și un rol educativ și încearcă să răspundă la întrebarea - cât de multă responsabilitate au influencerii față de tineri?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.