Kiss Music News

Britney Spears va primi 15 milioane de dolari pentru a scrie o carte despre viața ei

Britney Spears a primit o ofertă fabuloasă pentru a-și scrie memoriile. Artista ar urma să primească 15 milioane de dolari pentru o carte în care va povesti cum a devenit un superstar, despre relația cu familia și despre cum a fost să trăiască un deceniu sub tutela tatălui ei.

Editura Simon & Schuster a reușit să câștige drepturile de publicare, după o licitație la care au luat parte mai multe edituri.

Suma la care s-a ajuns este una dintre cele mai mari plătite de o editură, după cea oferită soților Obama, care au primit 65 de milioane de dolari pentru a scrie mai multe cărți pentru Penguin Random House, în 2017

Britney a intrat sub tutela tatălui ei în 2008, după ce a fost internată timp de cinci zile într-un spital de psihiatrie. Jamie Spears a fost persoana care se ocupa de finanțele ei, cariera fiicei sale, cât și de viața ei personală.


Situația ei legală a fost intens mediatizată și a atras atenția multor voci populare din showbiz. Documentare precum „Framing Britney Spears” via New York Times și „Britney vs Spears” via Netflix, lansate anul trecut, au readus în atenția media problemele ei, motiv pentru care artista s-a înfățișat în fața unui judecător în iunie, unde și-a spus povestea. „Merit să am o viață”, a declarat ea la acea vreme.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.