Kiss Music News

Kanye West s-a despărțit de Julia Fox, iar acum face publice mesajele dintre el și Kim Kardashian

Nicio zi fără Kanye West și dramele sale.

Povestea dintre Kanye West și Kim Kardashian pare să nu se mai termine. Deși bruneta a intentat divorț în 2021, iar în prezent are o nouă relație cu Pete Davidson, destinul ei pare să fie în continuare legat de cel al rapper-ului.

Multe s-au întâmplat de când și-au luat rămas bun - își cresc împreună cei patru copii, se susțin în carieră, dar, în același timp, au conflicte publice, cauzate de artist. 

West a continuat constant să spună Marelui Internet cum își dorește soția și familia înapoi, chiar și atunci când a început o relație cu actrița Julia Fox. Cei doi s-au afișat împreună la evenimente și chiar s-au sărutat pasional în public, dar legătura dintre ei nu a durat prea mult, iar acum și-au spus adio.


În același timp, el tot postează pe contul său de Instagram, iar apoi își șterge mesajele. Kanye s-a luat de stilul vestimentar al lui Pete, iar apoi a primit un mesaj de la Kim care-i spunea că tot ceea ce face este să „creeze un mediu periculos și înfricoșător”, în urmă căruia Davidson ar putea păți ceva. „Cineva va ajunge să-l rănească pe Pete și asta va fi doar vina ta”, a notat Kardashian. Cum știm asta? Ye a făcut publice mesajele în social media, iar apoi le-a șters.

Tot rapper-ul ne arată și ce i-a răspuns fostei sale soții: „Mereu voi face tot ceea ce pot pentru a te proteja pe tine și familia noastră. Și te-am ascultat și le-am spus tuturor să se asigure că nu se întâmplă nimic fizic cu Skete.”

După acest schimb de replici, Kanye nu s-a oprit și a postat un nou mesaj de la Kim, în care este întrebat de ce face publice conversațiile private dintre ei. „Deoarece am primit un mesaj de la persoana mea preferată din toată lumea asta. Sunt fanul tău numărul 1. De ce nu aș spune asta tuturor”, a venit explicația.

Cel mai probabil, artistul a publicat mesajele de mai sus ca un răspuns la reacția lui Kim, după ce el a postat o poză făcută de paparazzi, care-i arată pe Kim și Pete la un restaurant italienesc.

A notat cum își păstrează speranța că drumurile lor se vor reuni și a postat câteva screenshot-uri de la fani care-l încurajează să lupte pentru soția lui. „Dacă-l vedeți pe Skete în viața reală, țipați la acel ratat din toți plămânii și spuneți - KIMYE FOREVER”, a notat rapper-ul.


Iar dacă asta nu e suficient, de Ziua Îndrăgostiților, Kanye i-a trimis lui Kim o mașină plină de trandafiri roșii. Crezi că cei doi se vor împăca sau nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.