Cool Stuff

Adela Popescu povestește secretul longevității relației sale cu Radu Vâlcan: „Totul face parte din farmecul vieții”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi au o relație de peste 10 ani, trei copii împreună și chiar dacă sunt extrem de ocupați profesional, reușesc să-și găsească timp pentru ei, să se iubească și să se distreze unul în compania celuilalt. 

Într-un interviu acordat celor de la Viva.ro, Adela vorbește despre secretul longevității căsniciei sale. 

„Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune, și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent, sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții”, spune vedeta TV.


Actrița se simte înțeleasă de soțul ei și cei doi reușesc să profite de orice moment împreună, chiar dacă nu arată așa cum și-au imaginat.

Spre exemplu, în octombrie, când Adela a împlinit 35 de ani, Radu și-a dorit să o ducă la Roma, doar că, din cauza unui atac de panică, Adela nu a mai plecat, după cum a povestit atunci și pe contul ei de Instagram.


„Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă.

Probabil am făcut un atac de panică și toate îmi păreau „semne”. Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea. În fine...am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță. Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a notat ea la acea vreme.


În interviu din Viva, Adela povestește cât de mult a contat să aibă susținerea lui Radu: „Nu aș fi putut să stau în avion și să mă simt confortabil cât dura zborul, așa că mă bucur că Radu m-a înțeles și a acceptat să coborâm și să ne întoarcem acasă. Poate e ciudat pentru cei care doar au citit despre această pățanie… dar asta sunt eu.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.