Kiss Time Out

WE ARE ONE anunță primii artiști din line-up: Andra, Antonia, Carla’s Dreams și mulți alții

Cel  mai mare concert caritabil din România, pentru sprijinirea poporului ucrainean,  are loc pe 12 martie, la Arena Națională!

Populația Ucrainei are nevoie urgentă de ajutor. Milioane de ucraineni trăiesc în frică și incertitudine. România nu rămâne indiferentă la numărul imens de oameni care au fost nevoiți să-și părăsească țara și să-și vadă familiile destrămate.

Sâmbătă, la Arena Națională, de la ora 16:00, va avea loc WE ARE  ONE, cel mai mare concert caritabil din România, pentru spijinirea poporului  ucrainean.

Peste 50 de artiști români și internaționali s-au alăturat evenimentului și vor urca pe scena de  la Arena Națională  în solidaritate pentru poporul care trece acum prin momente delicate.

Andra,  Antonia,  Carla’s Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike  și Vama sunt primii artiști anunțați în line-up-ul evenimentului.

Alți artiști locali și internaționali urmează să fie anunțați. 

 

Fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor și  poate fi cumpărat de pe weareoneromania.com. 

Banii  obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute  donații către Crucea Roșie Română,  aici, în conturile  organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

O campanie SAGA FESTIVAL, PRO TV, KISS FM și Primăria  Municipiului București pentru poporul ucrainean.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.