Kiss Time Out

Mike Myers revine cu un serial de comedie pe Netflix în care va interpreta 8 personaje - „The Pentaverate”

Fiind vorba de Mike Myers, va fi un serial dement.

Mike Myers și-a anunțat revenirea cu o nouă comedie, de această dată direct pe Netflix și sub forma unei serii compusă din 6 episoade. Aceasta se va numi „The Pentaverate”, iar trailerul a apărut ieri, 16 martie.

În stilul clasic, în acest serial Myers va interpreta 8 personaje diferite. Din distribuție mai fac parte și actorii Ken Jeong, Keegan-Michael Key și Jennifer Saunders.

Serialul va fi despre o societate secretă care controlează lumea, un fel de Illuminati, dar care aici se numește The Pentaverate. Trailerul dezvăluie că această societate secretă a fost creată de 5 oameni care au fost catalogați eretici pentru că ar fi declarat că Ciuma Neagră a fost cauzată de purici și șobolani, în timp ce Biserica susținea că este o pedeapsă divină.  

Este primul film al cărui scenariu a fost scris de Myers de la „The Love Guru”, din 2008. De atunci el a mai apărut în câteva filme, cum ar fi „Inglourious Basterds” sau „Bohemian Rhapsody”, dar a avut doar roluri minore. 

Mai mult, se pare că Mike Myers își va relua și rolul din Austin Powers, pentru o a patra parte a francizei care a fost pusă pe pauză în urmă cu 20 de ani, în 2002.  

Premiera va avea loc pe 5 mai. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.