Cool Stuff

Kim Kardashian vorbește pentru prima oară despre relația ei cu Pete Davidson

Kim Kardashian a fost invitată în emisiunea moderată de Ellen DeGeneres, unde a vorbit deschis despre noua ei relație amoroasă, alături de comediantul Pete Davidson.

Bruneta în vârstă de 41 de ani și actorul au început să iasă împreună în octombrie 2021, dar abia recent Kim a postat pe contul ei de Instagram primele imagini cu ei doi. „Da, nu este oficială relația până nu postezi despre ea”, a glumit KK.


Kardashian a fost căsătorită timp de 7 ani cu Kanye West, de care a hotărât să se despartă în februarie 2021. 

Vedeta a mărturisit că nu mai știe care sunt „regulile întâlnirilor” și nici cât de des să posteze imagini cu noul ei iubit.


„Am cele mai drăguțe poze cu noi și vreau să fiu gen „OMG, suntem așa drăguți”, dar apoi îmi zic să nu fiu disperată, să nu postez prea mult, ci doar să dau mici detalii fanilor. Nici nu mai știu care sunt pașii corecți în direcția asta.”


Kim pare extrem de bucuroasă când vorbește despre viața ei prezentă, iar Ellen i-a transmis că asta e tot ceea ce contează. „Mă simt bine. Întotdeauna mi-am încurajat prietenii și familia să fie fericiți. Apoi a venit o vreme când mi-am spus - am 40 de ani, fuck it, e timpul să-mi găsesc propria fericire.”

Kim K. a dezvăluit și faptul că Pete are câteva tatuaje făcute special pentru ea și a explicat cum numele ei de pe pieptul lui nu este tatuat, ci imprimat cu fier încins. „Și-a dorit să facă ceva diferit și să nu-l poată îndepărta. Și-a dorit să fie ca o cicatrice pentru el.”

În cadrul interviului, bruneta a vorbit și despre fostul ei soț și cum mereu va vorbi frumos de el. Kanye a fost un roller coaster emoțional în urma despărțirii lor și a hărțuit-o constant, în timp ce și-a bătut joc online de Pete.


În prezent, Ye are contul de Instagram suspendat, din cauza discursurilor sale pline de ură, dar Kardashian alege să-l respecte, de dragul celor patru copii pe care-i au împreună.

„Întotdeauna îl voi proteja. Întotdeauna îmi voi dori ca copiii mei să vadă ce e mai bun din ce e mai bun. Așa că încerc - indiferent cât de greu poate fi uneori - încerc să ignor și să fac ce e cel mai bine pentru cei mici. Întotdeauna am văzut un exemplu pozitiv în relația dintre mama și tatăl meu, așa că îmi păstrez mereu speranța. Indiferent ce se va întâmpla, Kanye este tatăl copiilor mei”, a precizat vedeta. Mai mult, Bruneta a dezvăluit că încearcă să vadă o lecție din tot ceea ce i se întâmplă și să învețe ceva din asta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.