Kiss Music News

Organizatorii Grammy i-au interzis lui Kanye West să mai cânte în cadrul event-ului, din cauza comportamentului său din online

Kanye West nu va mai urca pe scena premiilor Grammy 2022, iar asta pentru că organizatorii i-au interzis să facă asta.

Motivul unei astfel de decizii a fost generat chiar de el și de modul plin de ură în care a acționat în online, în ultima vreme.

Rapper-ul a făcut o serie de afirmații rasiste despre comediantul Trevor Noah, cel care va prezenta premiile luna următoare, iar drept răspuns Instagram i-a închis contul pentru o zi, din cauză că a încălcat prevederile platformei sociale.


Comentariile la adresa lui Noah sunt doar cireașa de pe tort, după ce Ye a  postat mesaje private dintre el și Kim Kardashian, iar apoi l-a amenințat online pe iubitul ei, Pete Davidson.

Din păcate, sănătatea mintală a lui West nu pare echilibrată, deși în plan profesional ar fi putut să se bucure de realizările sale. El este nominalizat la 5 Grammy-uri anul ăsta, inclusiv la categoria „Albumul Anului” pentru materialul Donda, numit după regretata lui mamă, cât și la categoria „Cel mai bun cântec rap”, pentru melodia „Jail.”


Până în prezent, Kanye a câștigat 22 de Grammy-uri și are un total de 75 de nominalizări în cadrul premiilor.

În discuția cu Noah, totul a pornit de la faptul că moderatorul Daily Show a spus: „Poate nu-ți pare rău pentru Kim, pentru că este faimoasă și bogată, dar lucrurile prin care trece sunt groaznic de privit și oferă lumină asupra a ceea ce pățesc foarte multe femei când hotărăsc să plece dintr-o relație.” Ye a răspuns la acest comentariu pe Instagram, într-o postare care acum nu mai există, cu o replică rasistă. 

Să ne aducem aminte și de faptul că toate astea vin după ce Kanye a lansat clipul piesei „Eazy”, unde apare cum îl îngroapă pe Pete, în timp ce cântă versuri precum: „God saved me from this crash / Just so I could beat Pete Davidson's a**.”


În tumultul acestor controverse, artistul a spus că se folosește de artă pentru a face față sentimentelor sale și că tot ceea ce-și dorește este să aibă din nou familia reunită.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.