Cool Stuff

Oscar 2022: Chris Rock a refuzat să depună plângere împotriva lui Will Smith, după ce actorul l-a lovit în cadrul event-lui

Mai există oare cineva care nu a aflat despre palma pe care Chris Rock și-a luat-o de la Will Smith în cadrul premiilor Oscar 2022?

Din păcate, incidentul este mai discutat în online decât marii câștigători, dar partea bună este că nu s-a ajuns la poliție cu toată problema creată. Poliția din Los Angeles a confirmat celor de la Variety faptul că Rock „a refuzat să depună plângere” împotriva lui Will, în urma altercației dintre ei. 

Motivul pentru care actorul l-a lovit pe comediant are legătură cu faptul că cel din urmă a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith.


„Poliția din Los Angeles este conștientă de un incident petrecut între doi indivizi, în cadrul premiilor Oscar. Incidentul a fost despre cum unul dintre ei i-a dat o palmă altuia. Individul lovit a refuzat să depună plângere, dar dacă dorește să completeze un raport mai târziu, LAPD rămâne la dispoziția lui”, se arată notat în comunicatul transmis de autorități.

Rock prezenta cel mai bun film documentar, când a făcut o glumă despre capul ras al Jadei și a comparat-o cu Demi Moore în filmul „G.I. Jane” din 1997. El a spus că abia așteaptă să o vadă pe actriță, care suferă de alopecie, în „G.I. Jane 2.” Smith a râs inițial, iar apoi a urcat pe scenă unde l-a lovit pe comediant. Odată întors la locul lui, a început să strige „Scoate-ți numele soției mele din gura ta împuțită.”

Încă nu se știe sigur dacă întreaga poveste a fost regizată, cert este că la scurt timp după, Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor”, pentru rolul său din filmul „King Richard.”

Într-un discurs lacrimogen, actorul și-a cerut scuze celor prezenți pentru incident, mai puțin lui Chris, și a încheiat cu „speranța că Academia îl va mai invita la Oscaruri.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.