Kiss Music News

Dorian Popa a rămas fără permis auto timp de trei luni: „Dacă dau din nou de permis, în 30 de zile pot conduce din nou, nu?”

Dorian Popa a devenit pieton... mă rog, nu-ți imagina că o să înceapă să meargă cu metroul.

În cel mai recent vlog, Dorian Popa și-a anunțat fanii că după o întâlnire cu Poliția a rămas fără carnet.

El a fost prins zilele trecute circulând pe o autostradă din România cu o viteză peste limita legală și a mărturisit că a rămas fără carnet timp de 90 de zile. Asta înseamnă că artistul circula cu cel puțin 180 de km/h

„Pentru prima oară în viața mea de șofer de peste 15 ani de zile mă întâlnesc cu noua legislație și, oficial vorbind, de astăzi, mai am 15 zile de dovadă și apoi voi fi pieton 90 de zile. Mi-a rămas inima în gât când am auzit. Am depășit viteza legală pe autostradă, nu cu foarte mult, motiv pentru care am fost și amendat.”, a declarat artistul în timp ce se afla la volanul mașinii lui.

Dorian a mai spus că va da examen pentru a-și recupera mai repede dreptul de a șofa.

El spera că va reuși în 30 de zile să fie din nou șofer, dar între timp legislația a suferit modificări, și dacă un șofer dă examenul teoretic și îl trece, pedeapsa e redusă de la 90 de zile la 60, nu la 30, cum era înainte.

„Problema e următoarea: Dacă dau din nou de permis, în 30 de zile pot conduce din nou, nu? Am întrebat eu la care domnul polițist, care a fost extrem de drăguț, mi-a zis: Nu, Dorian. Din păcate noua legislație nu mai e așa. Ai voie să dai examen, dar nu ți se reduce decât de la 90 de zile la 60. Deci două luni de zile sunt pieton.” 

Însă, el a mai declarat că își va lua șofer pentru această perioadă, deci nu spera să dai nas în nas cu Dorian la metrou sau în stația STB. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.