Cool Stuff

Au apărut imagini video cu Chris Rock imediat după ce Will Smith l-a lovit pe scena de la Oscar 2022

Faptul că Will Smith l-a lovit pe Chris Rock pe scenă, în cadrul premiilor Oscar 2022, nu mai este un secret pentru nimeni, dar acum au apărut noi filmări cu comediantul, imediat după incident.

În cazul în care nu ești la curent cu evenimentul care a dat Marele Internet peste cap, lasă-mă să te pun în temă - Rock a făcut o glumă despre frizura lui Jada Pinkett Smith (care suferă de alopecie), iar Will a urcat pe scenă pentru a-l plesni, iar apoi s-a așezat la el în scaun de unde a început să urle la comediant să „nu-i mai pronunțe numele nevestei sale.”

Totul pare ireal și la limita unei căderi nervoase. 20 de minute după această întâmplare nefericită, Smith a primit Oscarul pentru „cel mai bun actor în rol principal” și a ținut un discurs lacrimogen în care și-a cerut scuze de la toată lumea, mai puțin celui pe care l-a lovit.

A doua zi au venit și scuzele pentru Chris, pe Instagram, în timp ce Jada a notat și ea cum „este pregătită să se vindece.”

Rock a avut și el primul show de stand-up după agresiune, dar a refuzat să comenteze cele întâmplate. 

Ajungem în prezent, unde au apărut imagini cu Chris, imediat după ce a fost lovit LIVE. Comediantul a prezentat secțiunea pentru „Cel mai bun documentar”, premiu câștigat de „Summer Of Soul”. Rock poate fi văzut cât este de derutat de tot ceea ce i s-a întâmplat.


Între timp, producătorul documentarului premiat, Joseph Patel, a scris pe Twitter: „Cred că ceea ce Will a făcut a fost egoist. A luat momentul acelei categorii. A luat momentul celorlalte filme minunate și a îndreptat atenția de la ceea ce a fost un an puternic pentru documentare. A furat momentul „Summer Of Soul” și al echipei noastre.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.