Kiss Music News

Kanye West este pregătit să ceară ajutor medical și să se facă bine. Rapper-ul a promis că nu o va mai hărțui pe Kim Kardashian

Surse din anturajul lui Kanye West au declarat că rapper-ul este pregătit să se vindece.

Mai mult, sursele au dezvăluit că Ye i-a promis lui Kim Kardashian că nu o va mai hărțui și nu va mai face acest lucru nici cu iubitul ei, Pete Davidson.

„De dragul copiilor lor, Kanye i-a spus lui Kim că nu va avea apariții publice și nici postări agresive în social media, și va merge undeva să se facă bine”, au declarat surse celor de la ET. Încă nu se știe dacă Kanye va căuta ajutor la un centru specializat sau în altă parte.

Un reprezentant al artistului a spus: „În acest moment, Ye este determinat să lucreze la o relație sănătoasă de co-parenting, alături de Kim, și singurul lui obiectiv este acela de a-și crește copiii frumoși pe care-i au împreună.”

Vestea legată de angajamentul lui Ye pentru sănătatea lui mintală ne bucură, mai ales că vine după o perioadă intensă, în care rapper-ul a criticat public modul în care Kim își crește copiii, iar apoi a lansat un videoclip (la piesa „Eazy”), unde pare că-l îngroapă pe Pete de viu. 


În cele din urmă, atacurile lui la adresa cuplului au dus la suspendarea contului său de Instagram pentru 24 de ore, deoarece a încălcat politicile companiei prin discursurile sale; mai mult, premiile Grammy i-au interzis să performeze pe scena event-ului.

Momentan, informațiile sunt la stadiul de zvon, dar ar fi interesant să urmărim evoluția pozitivă a lui Kanye.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.