Cool Stuff

Ce a avut de spus Denzel Washington despre gestul lui Will Smith de la premiile Oscar 2022: „Diavolul a pus stăpânire pe el în acea seară”

Denzel Washington a fost unul dintre primii oameni care au vorbit cu Will Smith, după ce actorul l-a lovit pe Chris Rock în cadrul premiilor Oscar 2022.

În weekend, Denzel a vorbit pentru prima oară despre cele întâmplate, în cadrul unui eveniment din Washington: „Este o vorbă care spune - când Diavolul te ignoră, știi că ai făcut ceva rău. Diavolul spune „O, nu, lasă-l în pace, este preferatul meu.” Dimpotrivă, când Diavolul vine la tine, poate face asta pentru că încearcă să facă ceva bine. Și nu știu din ce motiv, dar Diavolul a pus stăpânire pe el în acea seară.”

Washington a povestit și despre cum s-au rugat în acea seară de Oscar. „Din fericire au fost oameni acolo, nu doar eu, dar și alții. Tyler Perry a venit imediat lângă mine și am spus câteva rugăciuni. Nu vreau să dezvălui despre ce am vorbit. Cine suntem noi să condamnăm cele văzute? Nu știu toate lucrurile despre situație, dar știu că singura soluție este rugăciunea. Așa cum am văzut și văd lucrurile.”


În urma celor întâmplate, când Smith a urcat pe scenă pentru a-l lovi pe comediant, pentru că cel din urmă a făcut o glumă despre Jada Pinkett, el și-a dat demisia din cadrul Academiei.

„Acțiunile mele din cadrul premiilor Oscar 2022 au fost șocante, dureroase și fără scuză. Lista celor pe care i-am rănit este lungă și-l include pe Chris, familia lui, mulți dintre prietenii mei, toți cei din public, audiențele globale de acasă. Am încălcat încrederea Academiei”, a transmis Will Smith.

Organizatorii evenimentului urmează să ia acțiuni disciplinare pentru Will.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.