Cool Stuff

Sean Penn susține că Ucraina va câștiga războiul cu Rusia

Invazia Ucrainei de către forțele rusești durează de aproape 6 săptămâni.

Sean Penn a făcut de curând turul televiziunilor americane pentru a vorbi despre situația din Ucraina și despre faptul că e nevoie ca acest popor să fie ajutat în continuare în războiul împotriva Rusiei.

Actorul a mai afirmat și că e de părere că Ucraina va câștiga acest conflict.

În fiecare dintre interviurile acordate, el a subliniat că ucrainenii sunt foarte uniți, dar și că președintele Zelenski este o inspirație pentru poporul american. 

Penn s-a aflat în Ucraina în momentul izbucnirii războiului, el era acolo pentru filmarea unui documentar despre președintele ucrainean și despre tensiunile și confruntările de până atunci dintre cele două țări vecine. 

Despre Zelenski el a mai adăugat: 

„Este un exemplu de libertate în gândire și de leadership, n-ai cum să nu găsești inspirație în el. E genul de exemplu de care are nevoie și America, care a devenit acum o națiune aflată la limita populismului. Trebuie să ne adunăm și să ne dăm seama că Ucraina, cu toată diversitatea ei, este mai unită decât orice am văzut în alte locuri în aceste vremuri pe care le trăim.”, a spus Penn în interviul pentru MSNBC.  

El a mai adăugat că e clar că ucrainenii vor câștiga.

„Întrebarea e cu ce cost”, a subliniat el.

Penn a câștigat de două ori Premiul Oscar și a realizat mai multe documentare, printre care și unul despre cutremurul care a devastat Haiti în 2010.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.