Cool Stuff

Jada Pinkett Smith, prima apariție publică după scandalul de la premiile Oscar 2022

Jada Pinkett Smith este din nou pe covorul roșu.

Soția lui Will Smith a fost prezentă la deschiderea Rhimes Performing Arts Center, un spațiu creativ organizat de Shonda Rhimes și Debbie Allen. Este pentru prima oară când actrița apare în public, de la momentul penibil din cadrul premiilor Oscar, când soțul ei i-a dat o palmă lui Chris Rock pe scenă. 

Jada a purtat o rochie aurie și a zâmbit în fața aparatelor de filmat. Surse din anturajul ei au declarat că vedeta consideră că Will a exagerat pe scenă și că ea nu avea nevoie de o astfel de apărare din partea lui.

Smith, la rândul lui, a suportat consecințele acțiunilor sale și, așa cum declară sursele, s-a internat într-un centru de management al stresului. Academia i-a interzis să mai participe la Oscar-uri timp de 10 ani.


„Acțiunea pe care o luăm astăzi, ca urmare a gestului făcut de Will, este un pas spre un obiectiv mai măreț și anume acela de a proteja performerii și invitații noștri și a repara încrederea oamenilor în academie. Sperăm, de asemenea, să dăm startul unor timpuri de vindecare tuturor celor implicați”, au anunțat guvernatorii din board-ul de conducere.

Will a mărturisit ulterior că „acceptă și respectă” decizia Academiei. 

Ceremonia Oscarurilor trebuia să fie un event de laudă pentru munca actorilor și artiștilor de-a lungul unui an, dar s-a transformat rapid într-o traumă colectivă și toate celelalte premii au intrat într-un con de umbră din cauza gestului făcut de Smith, a explicat președintele Academiei, David Rubin. El și-a mai cerut scuze și pentru modul în care organizatorii au acționat imediat după incident și anume faptul că nu au făcut nimic.


„Vrem să ne arătăm recunoștința domnului Rock pentru modul în care a reacționat în circumstanțe extraordinare. Vrem să mai mulțumim și gazdelor noastre, nominalizaților, prezentatorilor și câștigătorilor pentru grația lor în timpul show-ului”, a încheiat el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.