Cool Stuff

Prima reacție a lui Chris Rock după palma încasată de la Will Smith: „Încă diger ce mi s-a întâmplat”

După 5 zile de tăcere, Chris Rock spune că n-a trecut suficient timp ca să-și dea seama ce i s-a întâmplat cu adevărat.

Palma pe care Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock încă face valuri și lumea încă vorbește despre ea și probabil se va mai vorbi mult timp de acum încolo. Între timp Will Smith și-a cerut scuze public, Jada a spus și ea ce avea de spus, doar Chris Rock n-a avut nicio reacție, până de curând.

Miercuri seară, Chris Rock a avut primul spectacol de stand up de după incidentul de la Oscaruri. Acesta s-a desfășurat în Boston, în fața unui public de peste 1000 de oameni. 

La intrarea pe scenă, el a fost aplaudat timp de minute bune, iar Rock și-a început spectacolul vorbind direct despre ce s-a întâmplat la Oscaruri, dar fără să ofere prea multe detalii despre ce se întâmplă în mintea lui.

„Cum a fost weekend-ul vostru? N-am nicio poantă despre ce s-a întâmplat, așa că dacă ați venit aici ca să auziți ceva pe subiectul ăsta, am un spectacol întreg pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă diger ce mi s-a întâmplat. Deci, la un moment dat o să vorbesc și despre asta. Și va fi serios și amuzant”, a spus Chris Rock. 

După acel moment cineva din public a început să strige „Fuck Wil Smith!”, dar Rock l-a ignorat. 


Poate că, totuși, Chris Rock ar trebui să-și ceară scuze public Jadei pentru că a făcut mișto de ea la Oscaruri, luând în vizor tocmai unul dintre simptomele bolii de care aceasta suferă.  Ar fi o reacție cât se poate de normală și de umană. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.