Cool Stuff

Elon Musk vrea să cumpere Twitter și a făcut o ofertă de 41 de miliarde de dolari

Suma pare fabuloasă, dar reprezintă o mică parte din averea celui mai bogat om din lume.

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, și-a manifestat dorința de a cumpăra în totalitate Twitter. El a făcut și o ofertă de 41,39 miliarde de dolari.

Conform celor de la hotnews.ro, prețul oferit de Musk, de 54,20 dolari pe acțiune, reprezintă un plus de 38% față de prețul de închidere al acțiunilor Twitter de la 1 aprilie, ultima zi de tranzacționare înainte să se afle că cel mai bogat om din lumea cumpărat 9% din rețeaua de socializare.

În momentul în care s-a aflat că Musk a cumpărat 9,2% din compania Twitter pentru suma de 2,9 miliarde de dolari, acțiunile au explodat, sărind cu 26%.

Musk este un fan al Twitter și este platforma de socializare pe care o preferă și pe care comunică foarte des, având acolo și 82 de milioane de urmăritori.

Musk ar fi trebuit să preia un post de membru în consiliul de administrație al companiei, dar la începutul săptămânii a fost anunțat faptul că acest lucru nu se va mai întâmpla, deoarece miliardarul a fost dat în judecată de foști acționari Twitter, pentru că a anunțat prea târziu că a cumpărat acțiuni Twitter.

În momentul de față, averea lui Elon Musk e estimată la 265 miliarde de dolari.

De pe 7 aprilie, pe Netflix poate fi vizionat documentarul „Return to Space”, în care apare și Elon Musk și compania sa SpaceX:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.