Cool Stuff

Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Broadway. Actrița a fost superbă în seara premierei, iar cei doi fii ai săi au venit să o susțină

Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Broadway și a fost spectaculoasă.

Actrița în vârstă de 54 de ani a fost copleșită de iubire din partea partea fanilor, dar mai ales din partea celor doi fii ai săi, Brandon, 25 de ani, și Dylan, 24 de ani.


Pamela a făcut senzație în musical-ul „Chicago”, în rolul lui Roxie Hart; show-ul va fi disponibil până la data de 5 iunie, la Ambassador Theatre din New York.


„De la „Baywatch” la Broadway. Sunt inspirată de neașteptat. Despre asta e vorba și nu voi mai sta pe loc de acum înainte. Renunț la tot. Sunt pregătită să văd de ce sunt capabilă. Pentru „Chicago”, îmi voi pune toate cărțile pe masă și mizez pe mine”, a spus ea în martie, într-un interviu acordat celor de la Associated Press.


Musical-ul are acțiunea plasată în 1920 și reprezintă o satiră despre cum show business-ul și media formează celebrități din criminali. Coregrafia este spectaculoasă, costumele la fel, iar piesele sunt memorabile și includ hit-urile „All That Jazz” și „Cell Block Tango.”



Show-ul spune povestea lui Roxie Hart, o casnică și dansatoare care și-a ucis iubitul, după ce a amenințat-o că o părăsește. Pentru a evita condamnarea, Roxie îl angajează pe cel mai bun avocat din Chicago, pentru a o ajuta să aducă media și publicul în favoarea ei.

Povestea a inspirat și filmul cu același nume, lansat în 2022, unde Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones și Richard Gere au rolurile principale.


„Pam este o persoană etică, extrem de etică. Iubește animalele, iubește planeta, iubește oamenii. Diferența dintre ea și Roxie este că Roxie nu iubește pe nimeni, doar pe ea, și nu-i pasă deloc de lumea din exterior, atâta vreme cât poate fi faimoasă. Pam vine cu valori complet diferite din viață, dar se adaptează rolului datorită celebrității sale și a momentelor prin care a trecut în viață”, a spus producătorul Barry Weissler.


Odată cu această oportunitate, numele Pamelei a ajuns din nou în atenția fanilor, dar și datorită seriei de pe Hulu, „Pam & Tommy”, unde Lily James o interpretează pe actriță, iar Sebastian Stan îl joacă pe fostul ei soț, Tommy Lee.

Seria expune iubirea pasională și distructivă dintre ei, iar Anderson nu a fost de acord cu povestea, însă și-a dat binecuvântarea pentru un documentar despre viața ei pe Netflix.

Weissler a povestit cum a abordat-o pe Pamela pentru rolul lui Roxie în urmă cu zece ani, dar astrele nu au fost aliniate. „Acum este momentul perfect, este mult mai de actualitate. Acum chiar luptă pentru ceva - ca profesionistă, ca activistă, ca o femeie talentată. Poate surprinde foarte mulți oameni. Femeia are calități de actriță. În mod cert poate dansa, iar calitățile sale vocale sunt chiar bune”, a explicat el.



Ne-ar plăcea foarte tare să avem posibilitatea de a o vedea pe Pam în musical, dar până atunci putem spune cu certitudine că actrița a arătat senzațional în seara premierei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.