Kiss Music News

De ce nu știm nimic despre relația dintre Taylor Swift și Joe Alwyn, deși sunt împreună de 5 ani

Taylor Swift și Joe Alwyn au o relație de peste 5 ani, dar niciunul dintre ei nu vorbește public despre legătura lor.

Într-un interviu acordat celor de la Elle UK, actorul a povestit motivul pentru care-și dorește intimitate.

„Nu e vorba neapărat pentru că-mi doresc să fiu protejat și misterios, vine mai mult ca un răspuns la altceva. Trăim într-o cultură care este extrem de intruzivă. Cu cât oferi mai mult, și sincer, și dacă nu oferi nimic - ceva îți va fi luat”, a explicat Joe.


El va juca personajul central în serialul „Conversations with Friends”, adaptat după romanul erotic cu același nume, scris de Sally Rooney. 

În ceea ce privește relația cu Taylor, informațiile sale s-au oprit aici, așa că fanii mai au de așteptat dacă vor să descopere mai multe detalii despre dinamica lor.

Nici artista nu are o atitudine diferită în ceea ce privește viața ei amoroasă. În 2019, într-un interviu acordat celor de la The Guardian, ea a povestit de ce nu vorbește despre relațiile sale.

„Am învățat că dacă fac asta, oamenii au senzația că trebuie să discute pe acest subiect, iar relația noastră nu are nevoie de discuții. Dacă noi doi am bea un pahar de vin acum, am vorbi despre asta, doar că va afla o lume întreagă. Aici îmi pun eu limitele și datorită acestui lucru viața mea a devenit mai ușor de gestionat. Și chiar vreau s-o păstrez așa”, a spus Taylor.


În februarie, surse din anturajul cuplului au declarat celor de la Entertainment Tonight că cei doi îndrăgostiți sunt foarte fericiți cu decizia de a nu vorbi public despre legătura lor. „Sunt foarte fericiți în relația lor și preferă să-și țină viața privată, privată. Se bucură de timpul lor împreună, au vorbit despre viitor și sunt foarte siguri pe relația lor.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.