Kiss Time Out

Primul trailer pentru „Thor: Love and Thunder” o prezintă pe Natalie Portman în rolul lui Thor

Thor is back! Acum și în variantă feminină.

După o foarte lungă așteptare, primul trailer pentru „Thor: Love and Thunder” a fost dezvăluit și vine la pachet, în mod evident, cu câteva surprize. 

Pentru prima dată, putem vedea ce s-a întâmplat cu Zeul Tunetului după evenimentele din „Avengers: Endgame”, dar și o scurtă recapitulare a evoluției eroului din Asgard. 

Cu piesa „Sweet Child O' Mine” de la Guns N' Roses pe fundal, ni se arată cum Thor lucrează pentru a reveni la forma fizică cu care ne-a obișnuit, cum încă face echipă cu Guardians of the Galaxy și încă îl calcă pe nervi pe Peter Quill.

Îl putem vedea și pe Russell Crowe în rolul lui Zeus, dar doar o fracțiune de secundă și cu spatele, iar totul culminează cu Jane Foster (Natalie Portman) mânuind ciocanul Mjolnir, adică devenind Thor.

Nu este clar dacă e vorba despre aceeași Jane din primele filme Thor sau o versiune dintr-un univers paralel. În benzile desenate, Mjolnir o caută pe Jane după ce Thor nu mai este demn să-l mânuiască și după ce ea este diagnosticată cu cancer la sân. Thor îi oferă binecuvântarea de a folosi Mjolnir, iar Jane își ia numele de Odinson, devenind noul Thor. 

„Thor: Love and Thunder” va fi regizat tot de Taika Waititi, care a făcut și minunăția de „Thor: Ragnarok” din 2017.

În noua parte se vor întoarce și Tessa Thompson în rolul de King Valkyrie, dar și Chris Pratt în rolul lui Peter Quill, cu întreaga echipă de Guardians of the Galaxy.

În plus, Russell Crowe va fi Zeus, iar Christian Bale va interpreta rolul maleficului Gorr the God Butcher

Anul 2022 este deja unul plin pentru fanii Marvel. Pe Disney+ rulează serialul „Moon Knight”, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” urmează să apară în cinematografe pe 6 mai, iar „Ms. Marvel” va avea premiera pe Disney+ pe 8 iunie.

Noul Thor are premiera pe 8 iulie. Iată primul trailer:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.