Cool Stuff

Jada Pinkett Smith lansează trailer-ul emisiunii sale „Red Table Talk”, după scandalul provocat de Will Smith la premiile Oscar

Jada Pinkett Smith revine în rolul de moderator, în cadrul emisiunii sale online, „Red Table Talk.”

Show-ul difuzat pe Facebook Watch, prezentat de Jada, alături de fiica ei, Willow, și mama ei, Adrienne Banfield-Norris, a ajuns la sezonul 5, iar trailerul oficial este aici. Fanii își pot face o idee despre cine vor fi invitații noii ediții.

Artista Janelle Monáe va vorbi despre cum și-a făcut coming out-ul la vârsta de 32 de ani, dar și despre dependența de droguri a tatălui ei, în timp ce Kim Basinger va da detalii despre divorțul ei extrem de public de Alec Balwin. Este primul interviu al actriței, după o pauză de peste zece ani.


Show-ul va cuprinde și un episod dedicat victimelor fraudei - Ayleen Charlotte, dezamăgită de Simon Leviev, personajul central din „Tinder Swindler”, și Rachel DeLoache Williams, fraudată de Anna Delvey, protagonista seriei de pe Netflix, „Inventing Anna.”

Un alt episod special, în premieră, va fi cel în care la „masa roșie” vor sta Willow, Jaden and Trey Smith.


Emisiunea Jadei a fost premiată cu un Emmy, iar gazdele sale au fost declarate de revista Time unele dintre „cele mai influente persoane din 2021”.

Noul sezon vine după scandalul provocat de Will Smith la premiile Oscar, când a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock. Încă nu se știe dacă Jada va aborda acest subiect și va vorbi despre incident, dar suntem foarte curioși să aflăm.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.