Cool Stuff

Jennifer Lawrence a devenit mamă - actrița a născut primul ei copil

Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, au devenit părinți.

Surse au declarat celor de la E! News că actrița a născut primul ei copil, deși vedeta rămâne să vorbească public despre asta. 

Jennifer a evitat să discute despre sarcina ei, iar fanii au aflat oficial abia în septembrie, când reprezentanții actriței au recunoscut oficial. Lawrence s-a mândrit cu sarcina ei în decembrie, când a apărut la premiera filmului „Don't Look Up.”


În noiembrie, în cadrul unui interviu acordat celor de la Vanity Fair, actrița a povestit cum a fost o decizie asumată de a proteja intimitatea copilului. „Toate instinctele din corpul meu vor să protejeze intimitatea copilului meu și a iubitului meu, atâta timp cât pot. Nu vreau ca nimeni să se simtă binevenit în existența lor și simt că asta înseamnă să nu-i includ în munca mea”, a spus actrița.

Jennifer și-a dorit întotdeauna să devină mamă, așa cum a declarat celor de la Glamour, în 2016: „Toți au ideea asta - ai copii și viața ta este completă. Așa îmi imaginez eu. Îmi imaginez că voi avea copii și apoi întreaga mea viață va părea completă.”

Ea și Maroney au o relație din iunie 2018, începută la un an distanță după ce actrița s-a despărțit de regizorul Darren Aronofsky.

În februarie 2019 și-au anunțat fanii că s-au logodit, iar în octombrie s-au căsătorit, în compania unor prieteni celebri, cum ar fi Kris Jenner, Adele, Ashley Olsen, Emma Stone, Nicole Richie, Joel Madden și Cameron Diaz.

„A fost o petrecere care a durat până dimineață. Jennifer și Cooke au părăsit locația în jurul orei 5.30 dimineață și au fost ultimii care au plecat. Arătau extrem de fericiți, dar obosiți”, au declarat surse celor de la E! News.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.