Kiss Time Out

Un film românesc cu Smiley și Șatra BENZ, pe primul loc în trending pe Netflix

Filmul este un amestec de comedie, dramă și thriller.

Filmul „Legații”, o dramedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat zilele trecute pe Netflix și la scurt timp a ajuns pe primul loc în trending.

Acesta spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding. Însă, după o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan (Smiley), CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, dar nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară - de unde și titlul filmului. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

Smiley, Speak, ȘTEFANIA, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, KEED, LUK Beats, Super ED și NOSFE sunt doar câțiva dintre cei care fac parte din distribuția producției „Legații”. 

Cu o astfel de echipă, filmul are și cu o coloană sonoră specială, pe care pot fi auziți Smiley, ȘATRA B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye.

Bineînțeles, ultima piesă lansată de Smiley și ȘATRA B.E.N.Z, „Bani mulți (Fii tot ce poți)”, este extrasă de pe coloana sonoră a filmului. O altă colaborare neașteptată este cea dintre Skizzo Skillz și Nicole Cherry pentru piesa „Lalele Lila”. 

„Distribuția a fost aleasă foarte ușor, pentru că eu căutam niște fețe foarte cool. Nu că nu aș fi găsit printre actori așa ceva. Diferența e că, inițial, povestea era despre niște cântăreți, iar ulterior am schimbat ideea scenariului și am ajuns la IT-iști. Dar, inițial, ideea de bază era că un grup de cântăreți, artiști mergeau într-un teambuilding de creație, la munte. Din acest motiv am ales cântăreți. Cine poate să joace mai bine rolul unui artist, cuiva din interior, decât ei, care știu despre ce e vorba? Din mai multe motive, scenariul a suferit modificări, pentru că acesta este procesul de creație, și din artiști au devenit IT-iști. Toți joacă foarte bine. Nu poți să spui că se joacă doar pe ei, pentru că nu toți fac asta. Sunt unii care fac într-adevăr roluri puternice de compoziție și se descurcă foarte bine, cum ar fi cazul lui KEED. Sunt persoane cu care îmi doream să lucrez de mult.”, a declarat regizorul Iura Luncașu.

„Legații” poate fi urmărit exclusiv pe Netflix. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.