Kiss Time Out

Charlize Theron a publicat primele poze de pe platoul de filmare pentru „Fast and Furious 10”

Frumoasa actriță își va relua rolul de Cipher în franciza Fast and Furious.

Charlize Theron, în vârstă de 46 de ani, va reveni în penultima parte a francizei Fast and Furious. Ea își va relua rolul personajului negativ Cipher, dar va avea și un ajutor în personajul ce va fi interpretat de Jason Momoa. De altfel, cei doi s-au și pozat împreună pe platoul de filmare pentru „Fast X”. 

Actrița a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii de la filmări.

Primele au fost însoțite de mesajul: „She's back baby. #FastX @thefastsaga”  


Părțile 10 și 11 ale francizei vor fi ultimele, iar regizorul Justin Lin va fi cel care se va ocupa de ele, tot el fiind regizorul pentru alte 5 părți Fast and Furious.

Theron a mai jucat în două părți — în „The Fate of the Furious” (2017) și F9 (2021) — și va apărea atât în partea a 10-a, dar și în cea de-a 11-a.

În afară de Charlize Theron și Vin Diesel, în „Fast X” își vor relua rolurile și Michelle Rodriguez, Sung Kang, Ludacris, Jordana Brewster, Tyrese Gibson și Nathalie Emmanuel.

Așa cum am mai menționat, Jason Momoa se alătură distribuției și va interpreta personajul negativ. Acesta s-a declarat încântat să lucreze cu Charlize Theron, iar sentimentul pare reciproc, având în vedere că actrița a postat și o poză cu Momoa de pe platoul de filmare. 


Brie Larson este o altă actriță celebră care se va alătura distribuției pentru „Fast X”

Cea de-a 10-a parte din Fast and Furious va avea premiera pe 19 mai, 2023.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.