Kiss Time Out

The Batman 2 a fost deja anunțat, iar Robert Pattinson și Zoe Kravitz își vor relua rolurile din prima parte

O veste care nu s-a lăsat prea mult așteptată.

The Batman” a avut premiera la începutul lunii martie, iar acum, la aproape două luni distanță a fost anunțată partea a doua din această franciză

Vestea a fost dată în cadrul evenimentului CinemaCon 2022, de către reprezentanți ai studioului Warner Bros. și regizorul Matt Reeves.

Întoarcerea lui Robert Pattinson în rolul de Batman a fost confirmată, dar și cea a lui Zoe Kravitz în rolul Selinei aka Catwoman.

Ce-i drept, anunțul nu reprezintă o surpriză prea mare, având în vedere că prima parte a avut deja încasări de 750 de milioane de dolari, iar pe platforma de streaming HBO Max a devenit deja unul dintre cele mai vizionate filme din acest an.

Alte detalii nu au fost dezvăluite în acest stadiu, dar e de așteptat ca Joker să-și facă apariția, mai ales că știm că există deja o scenă cu acesta și personajul lui Pattinson, care nu a mai apărut în film.

Bineînțeles, până la a ne bucura de „The Batman 2”, Warner Bros. și DC vor mai oferi fanilor și alte filme cu supereroi, dintre care amintim: „DC League of Super-Pets”, „Black Adam”, „Shazam: Fury of the Gods”, „The Flash” și „Aquaman and the Lost Kingdom”. 



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.