Kiss Music News

Theo Rose revine cu un nou single, „Cămașa”: „Este una dintre piesele care m-au blocat de la prima ascultare"

Theo Rose e fără doar și poate artista momentului. Nu crezi?

Theo Rose, artista fenomen a momentului, revine cu noul single, „Cămașa”, piesă ce ne vorbește despre cât de greu poate să fie uneori să pui punct unei povești de iubire.

Cu peste 2.7 milioane de urmaritori pe platformele digitale, Theo Rose este una dintre tinerele artiste care a reușit să se facă plăcută publicului larg datorită vocii versatile, dar și prin aparițiile din online pline de umor.


“Cămașa” este una dintre piesele care m-au blocat de la prima ascultare. Are ceva deosebit în linia melodică. E aparte față de modul în care eram eu obișnuită să scriu. Are un subiect interesant și pus în versuri într-un mod foarte sincer. Eu cred în piesa asta și mă cred pe mine atunci când o cânt, iar asta e important”, a spus Theo Rose.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Quick și Boier Bibescu.

 Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul local. Ea a apărut și la TV în calitate de co-prezentatoare la Vorbește Lumea și a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la "Bravo, ai stil! Celebrities".

La doar 23 de ani, Theo Rose a câștigat numeroase premii și trofee la concursurile de muzică, după ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti. Fanii artistei știu deja cine este Theo Rose, fiind un nume comun în show-urile de talente din întreaga țară, motiv pentru care piesele ei au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.