Cool Stuff

Actorul Benedict Cumberbatch va găzdui o familie de ucraineni în casa lui din Anglia

Odată cu începerea războiului generat de Rusia în Ucraina, actorul Benedict Cumberbatch a încurajat oamenii să doneze și să-i ajute pe refugiați.

În cadrul British Academy Film Awards, organizat în martie, actorul a spus: „Trebuie să donăm și trebuie să ne convingem politicienii să continue să creeze un fel de refugiu pentru oamenii care suferă.” Mai mult, Benedict a promis că se va implica și personal: „Toată lumea trebuie să facă atât cât poate. Cred că astăzi s-a dat vestea că există un număr impresionant de oameni care vor să găzduiască refugiați în casele lor. Sper ca și eu să fac parte din această mișcare.”


Cumberbatch și-a ținut promisiunea, iar în cadrul premierei „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” din Londra, el a mărturisit că va găzdui în casa lui din UK o familie din Ucraina.

„Au reușit să iasă din Ucraina și le urmăresc progresul zilnic. Din păcate, ei au nevoie de un tratament medical, iar să spun mai multe despre asta ar însemna să le invadez intimitatea, iar dacă ofer detalii despre momentul în care vor ajunge și cum se va întâmpla mai exact toată această mișcare, ar însemna să-mi invadez propria intimitate. Însă vreau să le ofer stabilitate, după experiențele prin care au trecut, iar asta se va întâmpla în casa mea.”

Mai mult, actorul a spus cum a încercat să ajute și alte familii din Ucraina și a încercat să-i convingă pe oamenii din Anglia să-și deschidă casele în acest sens - „ei vor să facă asta, dar costă foarte mult, așa că am încercat să mă implic și financiar în unele situații.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.