Kiss Time Out

Austin Butler, actorul care-l interpretează pe Elvis într-un nou film biografic, este lăudat pentru rol de Priscilla Presley

Noul film despre Elvis pare să fie un succes, mai ales că a fost lăudat de fosta soție a Regelui, Priscilla Presley.

Actrița în vârstă de 76 de ani a comentat cel mai recent film al lui Baz Luhrmann, „Elvis”, pe contul său de Facebook. Pelicula va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes și va ajunge în cinematografe pe 24 iunie.

Priscilla a notat că a văzut filmul alături de bunul prieten al fostului ei soț, Jerry Schilling, și că a fost impresionată de talentul actorului Austin Butler, cel care-l joacă pe Rege.


„Povestea este despre relația dintre Elvis și Colonelul Parker. Este o poveste adevărată, spusă într-un mod fantastic și creativ, așa cum doar Baz, în modul lui unic și artistic, ar fi putut să o facă. Austin Butler, cel care l-a jucat pe Elvis, joacă exemplar. La jumătatea filmului, eu și Jerry ne-am uitat unul la altul și am spus WOW. Bravo lui, știa că nu e ușor un astfel de rol. A fost extrem de emoționat să joace un asemenea personaj, pot doar să-mi imaginez”, a scris Presley.


Într-un interviu acordat celor de la Vogue în aprilie, Austin a povestit despre cum și-a dedicat „absolut totul” acestui rol. „Când am început acest proces, obiectivul meu a fost să am vocea identică cu cea a lui Elvis. Asta mi-a adus teamă, iar adrenalina a început să intervină. Simt o mare responsabilitate față de Elvis, fosta lui soție Priscilla și fiica lor, Lisa Marie, cât și pentru toți oamenii care-l iubesc atât de mult”, a declarat el celor de la The Hollywood Reporter.

Parker, fostul manager al artistului și cel care l-a descoperit și promovat, este interpretat de Tom Hanks. Priscilla își aduce aminte despre el: „Ce personaj era. Avea două personalități, iar eu și Jerry am fost martori la ambele. Povestea, așa cum o știm toți, nu are un final fericit, dar cred că veți înțelege puțin mai multe despre drumul lui Elvis, așa cum este văzut de un regizor care și-a dedicat inima și sufletul pentru acest film.”

Presley și Elvis s-au căsătorit în 1967, iar în anul următor au devenit părinții unei fiice, Lisa Marie. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit și au divorțat în 1973, iar la vârsta de 42 de ani, în 1977, artistul a murit. 


Butler nu a fost singurul care și-a dorit acest rol și, potrivit celor de la The Hollywood Reporter, el a „bătut” nume sonore precum Harry Styles, Ansel Elgort sau Miles Teller. Într-un comunicat lansat de Warner Bros., Luhrmann și-a explicat decizia și motivul pentru care l-a ales pe actorul în vârstă de 30 de ani. „Știam că nu pot face acest film fără o distribuție perfectă, așa că am căutat intens un actor care ar fi putut să aibă, într-un mod natural, mișcările și vocea starului, dar și vulnerabilitatea specifică unui artist.”

Abia așteptăm să vedem filmul, iar până atunci te lăsam cu trailer-ul oficial.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.