Cool Stuff

Angelina Jolie, vizită surpriză în Ucraina - actrița s-a plimbat prin Liov și s-a pozat cu trecătorii

Angelina Jolie nu este singura vedetă internațională care a vizitat Ucraina după invadarea ţării de către Rusia. Se știe deja că actorii Sean Penn şi Liev Schreiber sunt implicați trup și suflet în ajutorarea poporului ucrainean.

Celebra actriță Angelina Jolie a fost văzută sâmbătă într-o cafenea din orașul Liov din Ucraina.

Printre primele clipuri prin care s-a aflat de vizita actriței se numără cel al jurnalisteiMayei Pidhorodetska care s-a și viralizat pe Facebook. Ucraineana a flimat-o pe Angelina Jolie în timp ce își așteaptă comanda într-o cafenea din Liov, oraș care a fost bombardat de ruși.

„Nimic special. Doar Liov. Am mers să beau o cafea. Doar Angelina Jolie. Ucraina este susținută de întreaga lume.”, a scris pe Facebook Maya Pidhorodetska.

Fanii au văzut-o și s-au pozat cu Angelina Jolie şi în alte locuri din oraş. Actrița a fost foarte prietenoasă și a dat autografe și a stat la poze.


Cei de la Kyiv Independent susțin că actriţa s-a aflat în Ucraina într-o vizită umanitară și a fost în gara centrală din Liov pentru a se întâlni cu refugiaţii care soseau din Pokrovsk, zona Doneţk. 

Angelina Jolie este ambasador ONU pentru refugiați din 2001, însă Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați a transmis că vedeta a călătorit în Ucraina în nume personal, nu ca reprezentant al UNHCR.

În timpul vizitei sale, Angelina a fost surprinsă și în timp ce era dusă rapid într-un adăpost antiaerian, după ce sirenele au început să sune în Liov. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.