Cool Stuff

Regizorul „Fast and Furious 10” s-a certat cu Vin Diesel și a renunțat la proiect

E destul de greu să te înțelegi cu Vin Diesel pe platoul de filmare.

Încă o dată este confirmat faptul că Vin Diesel este o persoană foarte dificilă atunci când se află pe platoul de filmare. După cearta cu Dwayne The Rock Johnson, care a dus la abandonarea proiectului Fast and Furious de către cel din urmă, Vin Diesel l-a făcut și pe regizorul Justin Lin să renunțe la „Fast 10”. 

Lin s-a ocupat de 5 dintre filmele Fast and Furious și ar fi trebuit să regizeze și ultimele două părți ale francizei.  Însă, Diesel a avut niște păreri prea puternice în ceea ce privește scenariul, iar Lin n-a vrut să le accepte, așa că a renunțat la a mai regizat „Fast X”. 

Conflictul a apărut pe 23 aprilie, când Diesel a venit pe platoul de filmare cu niște sugestii pentru a schimba povestea, acestea au dus la o ceartă cu țipete și uși trântite.

Lin a renunțat la regie, dar a rămas producător al filmului. Locul lui va fi luat de Louis Leterrier, cel care a mai regizat în trecut filme precum  „The Incredible Hulk”, „Now You See Me”, „Clash of Titans” etc.

Cu toate acestea, bugetul pentru „Fast X” continuă să crească, în momentul de față ajungând la peste 300 de milioane de dolari.

„Fast X” va avea premiera pe 19 mai 2023, iar Jason Momoa și Brie Larson vor face și ei parte din distribuție. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.