Kiss Music News

O fotografie fără machiaj și un mesaj de recunoștință - Adele și-a celebrat cei 34 de ani pe Instagram

Adele a împlinit 34 de ani pe 5 mai.

Artista londoneză a revenit la muzică în 2021, iar publicul a așteptat-o cu brațele deschise. Ea și-a lansat al patrulea album de studio, „30” (cel mai bine vândut LP din lume, anul trecut), material muzical unde a fost vulnerabilă și deschisă cu privire la viața ei personală și drumul ales spre vindecare.


Adele a ales să-și serbeze ziua și pe Instagram, alături de fanii săi, unde a postat două fotografii superbe, în care apare fără machiaj, așa cum se simte, fericită. „Cât de mult contează un an!

Dacă timpul vindecă și netezește toate cutele din viața mea, pe măsură ce anii trec, atunci abia aștept să am 60 de ani! Nu am fost nicicând mai fericită. Atât de multe lecții, atât de multe binecuvântări pentru care să fiu recunoscătoare. 34 de ani și iubesc unde sunt. Mulțumesc pentru dragostea arătată de ziua mea, așa cum faceți mereu”, a notat ea.


În plan profesional, cântăreața urma să-și înceapă rezidența în Las Vegas, în ianuarie, dar show-urile sale au fost amânate din cauza unor probleme cauzate de COVID. Cu toate astea, ea a spus că „100% concertele vor avea loc anul ăsta.”

Până atunci, în vară, ea plănuiește două concerte mari în Londra, în Hyde Park, și poți verifica aici dacă mă găsești locuri și te tentează o escapadă la vecinii britanici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.