Cool Stuff

Trupa U2, concert într-o stație de metrou transformată în adăpost antiaerian din Ucraina

Bono a făcut un duet și cu artistul Taras Topolia, care acum este soldat în armata ucraineană.

După vizita surpriză a Angelinei Jolie din Lviv, jumătate din celebra trupă U2, a ținut un concert într-o stație de metrou transformată în adăpost antiaerian din Kiev. 

„Oamenii din Ucraina nu luptă doar pentru libertatea propriului popor, luptă pentru noi toți cei care iubim libertatea”, a spus Bono, solistul U2, în timpul concertului.

Totul a avut loc pe 8 mai în stația în Kreshchatik în fața unui public restrâns și au fost cântate piesele: „Sunday Bloody Sunday”, „Desire„ și „With Or Without You”, „Angel of Harlem” și „Vertigo”.

Lui Bono și The Edge li s-a alăturat și cântărețul ucrainean, Taras Topolia, solistul trupei Antytila. El a apărut în uniformă militară, deoarece acum este membru al armatei ucrainene. Împreună ei au cântat o versiune a piesei „Stand By Me”, transformată în „Stand By Ukraine”.

Vizita făcută de Bono și The Edge în Kiev a venit în urma invitației făcute de președintele Volodimir Zelenski, pentru a arăta încă o dată că întreaga lume este alături de poporul ucrainean în războiul declanșat de Rusia împotriva țării vecine.

Săptămâna trecută, Taras Topolia a apărut și într-un videoclip remix la piesa lui Ed Sheeran, „2step”.


Vezi mai jos câteva fragmente din concertul susținut de U2 în stația de metrou transformată în adăpost antiaerian din Kiev.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.