Trupa U2, concert într-o stație de metrou transformată în adăpost antiaerian din Ucraina

Bono a făcut un duet și cu artistul Taras Topolia, care acum este soldat în armata ucraineană.

Share

După vizita surpriză a Angelinei Jolie din Lviv, jumătate din celebra trupă U2, a ținut un concert într-o stație de metrou transformată în adăpost antiaerian din Kiev. 

„Oamenii din Ucraina nu luptă doar pentru libertatea propriului popor, luptă pentru noi toți cei care iubim libertatea”, a spus Bono, solistul U2, în timpul concertului.

Totul a avut loc pe 8 mai în stația în Kreshchatik în fața unui public restrâns și au fost cântate piesele: „Sunday Bloody Sunday”, „Desire„ și „With Or Without You”, „Angel of Harlem” și „Vertigo”.

Lui Bono și The Edge li s-a alăturat și cântărețul ucrainean, Taras Topolia, solistul trupei Antytila. El a apărut în uniformă militară, deoarece acum este membru al armatei ucrainene. Împreună ei au cântat o versiune a piesei „Stand By Me”, transformată în „Stand By Ukraine”.

Vizita făcută de Bono și The Edge în Kiev a venit în urma invitației făcute de președintele Volodimir Zelenski, pentru a arăta încă o dată că întreaga lume este alături de poporul ucrainean în războiul declanșat de Rusia împotriva țării vecine.

Săptămâna trecută, Taras Topolia a apărut și într-un videoclip remix la piesa lui Ed Sheeran, „2step”.

Vezi mai jos câteva fragmente din concertul susținut de U2 în stația de metrou transformată în adăpost antiaerian din Kiev.  


Share