Foarte BUNĂ Dimineața!

Olivia Addams ne-a declarat în premieră la matinal că la anul vrea să participe la Eurovision

Olivia Addams ne-a oferit în dimineața asta un „Răsărit perfect".


După ascensiunea lui WRS de la Eurovisionul de anul acesta, iată că și Olivia Addams ne-a mărturisit în exclusivitate că se gândește serios ca la anul să participe în această competiție muzicală.

 „Eu vreau să particip în primul rând pentru că ar fi foarte mișto să îmi reprezint țara, iar în al doilea rând pentru expunerea internațională", a spus ea.


Crede că în ultimul timp Eurovisionul s-a schimbat în bine și începe să fie din ce în ce mai cool și mai tentant pentru generația tânără. Chiar dacă de cele mai multe ori sunt și multe nedreptăți la mijloc, pentru artiștii tineri contează mai mult părerea și reacția publiclui. Și toată faima care urmează după.

Ne-a cântat și cel mai nou single al ei, și al doilea în limba română,  „Răsărit perfect" pe numele lui. Piesă care, am remarcat noi, dar și câțiva ascultători, aduce puțin cu piesa fetelor de la Bambi,  „Îmi cânt iubirea", pe care ne-a spus că a cântat-o mulți ani la nuntă și recunoaște că se poate să îi fi rămas în subconștient. 

„Răsărit perfect este piesa mea preferată la momentul actual. Mi-am pus sufletul în ea. Atât piesa, cât și clipul sunt un îndemn la iubirea fără margini! Love is love, no matter what! Să nu vă fie teamă să iubiți. Iubiți mult și iubiți în prezent. Iubiți cu tot sufletul și fără regrete. Love is the closest thing we have to magic”, a completat ea. 

Ascultă tot interviul de dimineață aici:



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.