Olivia Addams a lansat „Răsărit Perfect”, un nou single în limba română

Melodia îmbină un vibe de vară energetic cu o poveste de dragoste ce încurajează iubirea fără margini.

Share

După „Scrisori în Minor”, Olivia Addams lansează a doua piesă în limba română – „Răsărit Perfect”. 

Versurile și muzica au fost compuse de către Olivia Addams, Marius Dia și Alexandru Turcu.

„Răsărit perfect este piesa mea preferată la momentul actual. Mi-am pus sufletul în ea. Atât piesa, cât și clipul sunt un îndemn la iubirea fără margini! Love is love, no matter what! Să nu vă fie teamă să iubiți. Iubiți mult și iubiți în prezent. Iubiți cu tot sufletul și fără regrete. Love is the closest thing we have to magic”, spune Olivia Addams.

La începutul anului, Olivia își surprindea fanii cu prima ei piesă în limba română, mult cerută de aceștia. „Scrisori în Minor”, scrisă de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de ascultări, ajungând în Top 10 Airplay pe radio.

Pe lângă succesul indiscutabil din România, Olivia Addams a reușit să devină în ultimii doi ani unul dintre cei mai de succes artiști din Polonia.

Single-ul „Stranger” a ocupat primul loc în Topurile Radio Airplay Poland timp de 8 săptămâni, ajungând totodată pe locul #1  în Top 200 Shazam Poland, în timp ce piese ca “Are We There” și “Dumb” au ajuns în Top 10 Airplay, ocupând locuri fruntașe în topurile Shazam. 


Share