Cool Stuff

Will Smith mărturisește că a luat ayahuasca, timp în care a văzut cum își va pierde averea și cariera

Nimeni nu va uita vreodată momentul în care Will Smith și-a sabotat cariera în timpul Oscar-urilor 2022.

Actorul a urcat pe scenă pentru a-l plesni pe Chris Rock pentru faptul că a făcut o glumă despre soția lui, Jada, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel - nici discursurile următorilor câștigători ai serii, nici cariera lui Will.

Într-un interviu acordat lui David Letterman (cu două săptămâni înainte de seara Oscar-urilor) pentru emisiunea lui de pe Netflix, „My Next Guest Needs No Introduction”, Smith a mărturisit că a luat ayahuasca (un puternic drog halucinogen) de 14 ori în decurs de doi ani.


În timpul unui trip, Will a mărturisit cum a avut o viziune despre cariera lui și despre cum o va pierde, alături de toți banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului. Motivul pentru care vedeta a luat-o pe acest drum, a fost pentru că și-a dorit să învețe să facă față succesului și obsesiei sale pentru bani.

Spre exemplu, așa cum spune, după ce a aflat că filmul „I Am Legend” a generat un profit de 77 de milioane de dolari în primul weekend de lansare, primul său instinct a fost să-și întrebe echipa ce le-a lipsit să facă 80 de milioane de dolari. „Când scopul tău este succesul material, niciodată nimic nu este de ajuns”, a spus el lui Letterman.

Așa a ajuns să bea ayahuasca în Peru, de multe ori. „Beau, stau acolo și, brusc, încep să văd cum toți banii mei dispar alături de casa mea și cariera mea. În timp ce încerc să-mi prind banii și cariera, întreaga mea viață este distrusă”, continuă el.

Între timp, casa lui și a Jadei, de 42 de milioane de dolari, pare să fie ok, însă a avut pierderi financiare, deoarece, în urma incidentului de la Oscar, Netflix a oprit producția la filmul său „Fast and Loose”, la fel și Apple pentru filmul „Emancipation.”

La vremea interviului, fără să știe, probabil, că va avea o cădere nervoasă în seara vieții sale, el a spus: „Când am ieșit din trip, am realizat că pot face față la tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Pot trece peste fiecare persoană pe care o voi pierde și mă pot descurca cu toate lucrurile nasoale care mi se vor întâmpla în viață, la fel și în mariajul meu. Pot să mă descurc cu tot ceea ce are viața asta să-mi ofere.” 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.