Cool Stuff

Johnny Depp are un nou mesaj pentru fanii săi loiali, iar Amber Heard nu a ezitat să-i dea replică

Johnny Depp a făcut primul lui TikTok.

Actorul este foarte fericit după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard, motiv pentru care „s-a lansat” pe rețeaua socială, unde a strâns deja 8.8 milioane de urmăritori.

El a făcut un montaj video despre turneul său muzical în UK, alături de Jeff Beck. Mai mult, Depp a dat încă un mesaj fanilor loiali, cărora le-a mulțumit pentru susținere.

„Tuturor suporterilor mei prețuiți, loiali și neclintiți. Am fost peste tot împreună și am văzut totul împreună. Am mers împreună pe același drum și am făcut lucrul cel bun împreună, și totul pentru că v-a păsat. Iar acum, vom merge cu toții înainte împreună. Sunteți, așa cum ați fost mereu, angajatorii mei, și singura modalitate de a vă mulțumi este de a vă spune că vă mulțumesc. Așadar, mulțumesc. Cu toată dragostea și respectul, JD”, a notat el pe Instagram.


Drept răspuns la cele scrise de actor, purtătorul de cuvânt al lui Amber a zis: „În timp ce Johnny spune că „merge înainte”, drepturile femeilor merg înapoi. Mesajul verdictului pentru victimele violenței domestice este - să vă fie frică să mai vorbiți despre asta.”

În urma procesului, Heard trebuie să-i plătească lui Depp daune de 10.35 milioane de dolari, după ce l-a defăimat, atunci când a scris un editorial în Washington Post, unde a făcut referire la abuzurile prin care a trecut.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.